Fonduri de investiții

Fonduri de investiţii deschise oricărei persoane

Un fond de investiții este o formă de asociere prin care un grup de oameni pune la un loc sume de bani mai mici - economiile lor - ca să obțină avantajele sumelor mari de bani.  La fel ca o echipă care își dorește să obțină un scor mai mare.

Banii strânși sunt gestionați de un specialist, Manager de Fond, angajat al unui administrator de fond (Societatea de Administrare a Investiţiilor - S.A.I.).

Toate Fondurile de Investiții administrate de Erste Asset Management Romania sunt deschise, adică au activitate continuă. Asta înseamnă că poți să-ți plasezi economiile sau să le retragi oricând. Gândește-te la el ca la o parcare unde îți lași și îți iei mașina când vrei.

Fondurile de investiții beneficiază de transparență, precum și de o reglementare strictă în România. Te poți bucura de diversitatea acestor fonduri și ai posibilitatea de a accesa și tranzacționa capital în fiecare zi. Mai mult, fondul de investiții nu are personalitate juridică.

Dacă te-am convins și vrei să devii investitor, află mai multe despre tipurile de fonduri de investiţii pe care le oferim!

Fonduri de acțiuni

Fonduri de obligațiuni

Fonduri mixte

Fonduri de absolute return

ERSTE BOND FLEXIBLE ROMANIA EUR 

ERSTE BOND FLEXIBLE ROMANIA EUR este o alternativă bună pentru economiile în euro pe termen mediu. Peste 80% din valorea portofoliului se investește în instrumente financiare cu venit fix precum obligațiunile de stat, municipale sau corporative. Cel mult 20% din resursele pe care le are la dispoziție sunt direcționate strategic și către alte tipuri de instrumente financiare, printre care şi depozitele bancare.

Citiţi Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale, înainte de a investi în acest fond.

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.

Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale, înainte de a investi în acest fond. Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale sunt disponibile în limbile română și engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române S.A. şi de la sediul S.A.I. Erste Asset Management S.A.