Fonduri de investiții

Fonduri de investiţii deschise oricărei persoane

Un fond de investiții este o formă de asociere prin care un grup de oameni pune la un loc sume de bani mai mici - economiile lor - ca să obțină avantajele sumelor mari de bani.  La fel ca o echipă care își dorește să obțină un scor mai mare.

Banii strânși sunt gestionați de un specialist, Manager de Fond, angajat al unui administrator de fond (Societatea de Administrare a Investiţiilor - S.A.I.).

Toate Fondurile de Investiții administrate de Erste Asset Management Romania sunt deschise, adică au activitate continuă. Asta înseamnă că poți să-ți plasezi economiile sau să le retragi oricând. Gândește-te la el ca la o parcare unde îți lași și îți iei mașina când vrei.

Fondurile de investiții beneficiază de transparență, precum și de o reglementare strictă în România. Te poți bucura de diversitatea acestor fonduri și ai posibilitatea de a accesa și tranzacționa capital în fiecare zi. Mai mult, fondul de investiții nu are personalitate juridică.

Dacă te-am convins și vrei să devii investitor, află mai multe despre tipurile de fonduri de investiţii pe care le oferim!

Fonduri de acțiuni

Fonduri de acțiuni

Fondul de acțiuni este o soluție de investiție pe termen lung pentru cei care nu au suficient capital sau experiență pentru a investi direct la bursă.

Fonduri de obligațiuni

Fonduri de obligațiuni

Fondurile de obligațiuni sunt potrivite pentru investițiile pe care te gândești să le folosești peste 2-3 ani.

Fonduri mixte

Fonduri mixte

Fondurile mixte, cunoscute și ca multi-active sau diversificate, oferă celor cu resurse mai mici posibilitatea de a avea un portofoliu diversificat.

Fonduri de absolute return

Fonduri de absolute return

Investiția ta flexibilă

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.