Fonduri de acțiuni.

Riscul bine stăpânit

Riscul bine stăpânit

Fondul de acțiuni este o soluție de investiție pe termen lung pentru cei care nu au suficient capital sau experiență pentru a investi direct la bursă.

E important să știi că evoluția reală a pieței se vede pe termen lung și că fondurile de acțiuni au un grad mai mare de risc deoarece sunt expuse la volatilitatea actiunilor. Totuși, randamentele pot fi pe măsura riscurilor. 

ERSTE EQUITY ROMANIA 

Fondul deschis de investiții ERSTE EQUITY ROMANIA este un fond de acţiuni conceput pentru cei care și-ar dori să investească la Bursă însă nu au suficient capital pentru a construi un portfoliu de zeci de acţiuni şi nici timpul sau experiența pentru a evalua și urmări evoluția fiecăreia. Majoritatea activelor fondului ERSTE EQUITY ROMANIA, în jur de 85%, sunt investite în acțiuni. În plus, se urmărește menținerea unei expuneri de cel puțin 70% pe moneda locală. Este important de știut că în cazul acestui fond, evoluția reală a pieței se vede pe termen lung

Consultați notele legale privind riscul de la finalul paginii.

Listă fonduri - Fonduri de acțiuni

Puteți regăsi detalii și documente despre fonduri dând click pe numele fondului în lista de mai jos.

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cum investesc?

Fonduri de obligațiuni

Fonduri mixte

Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale, înainte de a investi în acest fond. Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale sunt disponibile în limbile română și engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române S.A. şi de la sediul S.A.I. Erste Asset Management S.A.