Fonduri mixte.

Îmblânzirea riscului

Ce este un fond mixt?

Fondurile mixte, cunoscute și ca multi-active sau diversificate, oferă celor cu resurse mai mici posibilitatea de a avea un portofoliu diversificat.

Aceste fonduri au o gamă variată de instrumente financiare și îi oferă managerului de fond mai multă libertate de mișcare. El are în vedere o gamă diversificată de instrumente financiare: de la acţiuni emise de principalele societăți tranzacționate la Bursă, la obligaţiuni şi instrumente de piață monetară.

ERSTE BALANCED RON 

ERSTE BALANCED RON este un fond deschis de investiții multi-active echilibrat care oferă celor cu resurse mai mici posibilitatea de a avea un portofoliu diversificat. Fondul ERSTE BALANCED RON investește într-un portofoliu care conține de la instrumente de piață monetară, obligațiuni de diferite tipuri, până la acțiuni cu potențial mare de câștig. Prin combinarea diferitelor avantaje ale unor produse din cele mai diferite, poți să-ți minimizezi riscurile. Astfel, eventualele scăderi ale acțiunilor pot fi compensate de câștigul datorat depozitelor bancare și obligațiunilor care ocupă un procent mai mare din portofoliu.

Consultați notele legale privind riscul de la finalul paginii.

Listă fonduri - Fonduri mixte

Puteți regăsi detalii și documente despre fonduri dând click pe numele fondului în lista de mai jos.

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cum investesc?

Învață despre fonduri

Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale, înainte de a investi în acest fond. Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale sunt disponibile în limbile română și engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române S.A. şi de la sediul S.A.I. Erste Asset Management S.A.