#EștiȘiInvestitor cu o primă investiție

E MIT sau ADEVĂR că investițiile nu sunt pentru oricine?

Crezi că lumea investițiilor e rezervată doar celor care dispun de sume mari de bani, care au cunoștințe financiare și știu să controleze riscurile?

Nu-i așa! ADEVĂRUL E CĂ UN INVESTITOR ARATĂ CA TINE, pentru că oricine poate fi investitor atunci când are alături un partener de încredere.

Drumul tău ca investitor poate începe azi, cu o primă investiție. Vezi promisiunea noastră!

Ce înseamnă #EștiȘiInvestitor alături de noi?

Îți construiești siguranța și independența financiară pentru tine și cei dragi

Ai alături un partener cu tradiție și experiență pe piețele financiare, care oferă soluții complete de administrare a investițiilor

Poți să alegi între 50 de fonduri de investiții locale sau internaționale

Ai acces cu sume mici de bani la o diversitate de instrumente financiare (acțiuni, titluri de stat sau obligațiuni) din varii sectoare economice, valute și regiuni ale lumii

Poți să îți crești potențialul de câștig și să îți reduci riscurile grație expertizei profesioniștilor în domeniu

Fii și investitor

Și tu poți fi investitor. Poți începe azi să investești în ritmul tău, pentru viitorul tău.

Fii și investitor

Și tu poți fi investitor. Poți începe azi să investești în ritmul tău, pentru viitorul tău.

Ce sunt fondurile de investiții și cum poți investi?

Acum știi că investițiile sunt pentru oricine vrea mai mult de la banii săi și poți și tu să investești în ritmul tău cu un fond de investiții adaptat obiectivelor și planurilor tale, fie că te gândești la vacanța de anul viitor sau la o educație de top pentru copiii tăi.

E simplu! Urmărește acest video ca să afli de la specialiștii Erste Asset Management care este ABC-ul unui investitor la început de drum. 

Cu Capital Plan:

  • Optezi pentru un plan de investiții lunare, flexibil
  • Alegi unul sau mai multe fonduri de investiții în funcție de obiectivele tale
  • Poți investi lunar sume începând de la 100 RON sau 20 EUR/USD*
  • Activezi și anulezi Capital Plan fără comisioane**
  • Monitorizezi ușor și rapid de pe smartphone evoluția fondului de investiții

















Cu Capital Plan:

  • Optezi pentru un plan de investiții lunare, flexibil
  • Alegi unul sau mai multe fonduri de investiții în funcție de obiectivele tale
  • Poți investi lunar sume începând de la 100 RON sau 20 EUR/USD*
  • Activezi și anulezi Capital Plan fără comisioane**
  • Monitorizezi ușor și rapid de pe smartphone evoluția fondului de investiții

Investești 100% online, rapid și flexibil

Găsești într-un singur loc toate fondurile de investiții administrate de Erste Asset Management

Investești prin subscrieri individuale sau activezi Capital Plan pentru investiții lunare în fondul de investiții potrivit ție 

Dacă ai deja cont George,

poți să investești oricând în fondul dorit sau să îți activezi Capital Plan pentru a face investiții lunare 

Dacă nu ai cont George,

deschide unul 100% online, apoi poți să investești ori de câte ori dorești sau să activezi Capital Plan pentru a face investiții lunare

E bine să știi

Investițiile în fonduri de investiții implică nu doar oportunități, ci și riscuri cum ar fi, riscul general de piață, riscul de fluctuație a valorii investiției și riscuri generate de poziția financiară sau de rezultatele din operațiuni ale emitenților instrumentelor financiare din portofoliu. Potențialul de câștig este, de obicei, proporțional cu riscurile investiției. Informații cuprinzătoare privind riscurile fondurilor administrate de Erste Asset Management pot fi regăsite în Prospectele de emisiune ale fondurilor, disponibile pe www.erste-am.ro

Pentru a decide dacă fondurile de investiții sunt potrivite pentru tine consultă cu atenție toate documentele acestora. Documentul cu Informații Esențiale te va ghida cu privire la caracteristicile fondului, investitorii vizati, perioada recomandată de deținere, riscuri și alte informații importante care te vor ajuta să decizi. 

* Suma minimă de subscriere într-un fond de investiții nu poate fi mai mică decât contravaloarea unei unități de fond, astfel că, în funcție de fondul ales, suma investită lunar poate fi mai mare de 100 RON sau 20 EUR/USD.  

** Se pot aplica comisioane pentru subscrierile lunare în funcție de fondul ales. Este necesar să ai cont curent în valuta fondului de investiții ales și să semnezi un contract de prestări servicii de investiții financiare cu Banca Comercială Română (BCR).

Acesta este un material publicitar și nu reprezintă o recomandare pentru investiții în instrumente financiare, o ofertă pentru a contracta produsele sau serviciile menționate în material, nu este un document de informare prevăzut de o dispoziţie legislativă, nu creează obligaţii contractuale şi nu este suficient pentru a lua o decizie de investiţie. Investitorii vor fi pe deplin răspunzători pentru orice decizie de investiţie luată.

Performanţele anterioare ale fondurilor de investiţii nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Vă rugăm să citiţi Prospectele de emisiune şi Documentele cu informații esențiale, informațiile prevăzute la art. 98 din O.U.G. nr. 32/2012, înainte de a investi în fondurile de investiţii. Aceste informaţii sunt disponibile în limba română/ engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române S.A. (Depozitarul fondurilor de investiţii) şi de la sediul S.A.I. Erste Asset Management S.A. Valoarea investiției și randamentul investițional pot fluctua în timp. Orice performanțe viitoare fac obiectul impozitării, care depinde de situația personală a fiecărui investitor și care se poate schimba în viitor. Investiția în instrumente financiare implică nu doar oportunități, ci și riscuri care pot duce la o pierdere financiară, dacă nu există nicio garanție privind capitalul. În cazul în care valuta fondului este diferită de valuta țării investitorului, fluctuațiile cursului de schimb valutar pot avea un impact pozitiv sau negativ asupra valorii investiției și asupra valorii costurilor suportate în cadrul fondului, ca urmare a convertirii în valuta țării investitorului.

Administrator: S.A.I. Erste Asset Management S.A., societate de administrare a investiţiilor cu sediul social în Bucureşti, Bld. Aviatorilor nr. 92, Sector 1, România, înregistrată în Registrul Public al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) cu nr. PJR05SAIR/400028, CUI RO24566377, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/17060/2008, autorizată de C.N.V.M. prin Decizia nr. 98/21.01.2009, înregistrată în Registru General ANSPDCP cu nr. 0017716, telefon: +40 372 269 999; e-mail: office@erste-am.ro; website: www.erste-am.ro.

FDI ERSTE Liquidity RON - Decizia CNVM nr. 596/2012, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400079; FDI ERSTE Liquidity EUR - Autorizația ASF nr. 47 2023, nr. Reg. ASF CSC 06 FDIR/ 400130; FDI ERSTE Bond Flexible RON - Decizia CNVM nr. 1872/2007, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400039; FDI ERSTE Bond Flexible Romania EUR - Decizia C.N.V.M. nr. 371/2013, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400081; FDI ERSTE Balanced RON - Decizia CNVM nr. 3117/2004, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400002; FDI ERSTE Equity Romania - Decizia CNVM nr. 3215/2005, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400024; FDI ERSTE MIX PRUDENT RON - Decizia CNVM nr. 1870/2007, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400042; FDI ERSTE MIX PRUDENT EURO - Decizia CNVM nr. 370/2013, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400082; FDI YOU INVEST ACTIVE EUR - Decizia CNVM nr. 369/ 2013, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400083.