Competențe de bază

Erste Asset Management administrează un capital de aproximativ 7 miliarde de lei, în fonduri de investiţii deschise oricărei persoane. Echipa Erste AM, compusă exclusiv din experți români de anvergură, este membră Erste Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Echipa Erste AM este condusă de Dragoş Neacşu, cu o experienţă de peste 20 de ani în industria financiară din România şi internaţională, ocupând poziţii de conducere în instituţii de prestigiu precum Ministerul de Finanţe, Bursa de Valori Bucureşti, companii de brokeraj, asset management şi consultanţă .

Având o experiență îndelungată în administrarea fondurilor la o scară globală, Erste AM a devenit în doar câțiva ani lider pe piața Fondurilor Deschise de investiții din România și a câștigat încrederea celui mai mare număr de investitori români.

Erste AM este partener de cursă lungă al Fundatiei Romanian Business Leaders, partener al Editurii Publica în cadrul proiectelor „Cărţi mici, profituri mari”, „Co-Lecţia de Ştiintă”, „Victoria Books”, partener – fondator al site-ului de sport creat pentru viitor Lead.ro şi susţinător al tenisului.

Puteţi afla mai multe detalii despre noi pe paginile de Facebook Erste Asset Management Romania şi Romania Investeste.

Competențele noastre de bază

Te-ar mai putea interesa și