Andrei Nedelcu a fost numit Director de Investiții al SAI Erste Asset Management SA (Erste AM)

 

Erste AM anunță numirea lui Andrei Nedelcu în funcția de Director de Investiții. Andrei și-a început cariera în cadrul Erste AM în anul 2016, ca Junior Fund Manager în cadrul Departamentului de Investiții, urmând ca în 2018 să fie numit Portofolio Manager în cadrul aceluiași departament. Experiența căștigată în cadrul companiei i-a oferit o viziune de ansamblu asupra problematicilor din fiecare linie investițională acoperită de compania noastră.

Absolvent al Universității Essex din Colchester, UK și al London School of Economics (LSE) și titular al certificării internaționale Chartered Financial Analyst® (CFA®), Andrei Nedelcu se definește ca fiind un om de echipă, care încurajează ideile noi în domeniul produselor de investiții.

Horia Braun Erdei, CEO SAI Erste Asset Management SA: “Domeniul administrării investițiilor va suferi cred eu transformări structurale importante în viitorul apropiat, atât la nivel global ca și în România, iar pentru a fi pregatiți pentru acestea avem nevoie de minți deschise și îndrăznețe, care să fie dispuse a încerca și cărările nebătătorite. Alături de colegii mei din conducerea Erste Asset Management ne-am pus încrederea în capacitatea lui Andrei de a naviga cu dexteritate vâltorile piețelor financiare într-un astfel de context transformațional, după cum avem încredere că întreaga echipă de investiții, formată din profesioniști de mare calitate, va găsi soluțiile cele mai potrivite pentru a obține pentru clienții noștri combinația optimă de risc și randament pentru fiecare din strategiile administrate.”

Andrei Nedelcu, Director de Investiții SAI Erste Asset Management SA: “Sunt încântat de noua oportunitate oferită și mă bucur să ocup poziția de Director de Investiții într-un moment important pentru companie. Aștept cu nerăbdare această nouă etapă profesională pentru a continua, împreună cu echipa extraordinară pe care o avem, dezvoltarea soluțiilor de investiții pe care le oferim.”

*****

Erste Asset Management administrează un capital de peste 5 miliarde de lei, în fonduri de investiţii deschise oricărei persoane. Echipa Erste AM, compusă din experți români de anvergură, este membră Erste Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est.

Având o experiență îndelungată în administrarea fondurilor la o scală globală, Erste AM a devenit în doar câțiva ani lider pe piața Fondurilor Deschise de investiții din România și a câștigat încrederea celui mai mare număr de investitori români.