Erste Asset Management premiată la categoria “Cel mai bun Grup de administrare de fonduri de instrumente cu venit fix din ultimii trei ani”

 

În data de 4 februarie 2014 a avut loc în Elveţia a 25-a ceremonie de decernare a Premiilor Lipper Fund Awards. Pe scena galei a fost invitat pentru prima oară întregul Grup Erste Asset Management, care a căştigat premiul la categoria “Cel mai bun Grup de administrare de fonduri de instrumente cu venit fix din ultimii trei ani” (pentru fondul “Bond Small” aparţinând ERSTE-SPARINVEST). Christian Schön, Membru al Directoratului Erste Asset Management, a acceptat premiul în numele Grupului.

 

Premiile Lipper Fund Awards pentru societăţile de servicii de investiţii financiare (“Premiile pentru Grupuri”) sunt acordate individual pentru trei clase de active (acţiuni, instrumente cu venit fix şi fonduri mixte), plus un premiu “general”. În plus, Premiile pentru Grupuri sunt acordate pe două categorii diferite – societăţi de servicii de investiţii financiare mari şi mici. Criteriul decisiv pentru clasificarea în societăţi mari şi mici este reprezentat de activele administrate în Europa, pragul fiind de 8,5 miliarde Euro.

Erste Asset Management premiată la categoria “Cel mai bun Grup de administrare de fonduri de instrumente cu venit fix din ultimii trei ani”.