Erste Asset Management, administratorul de fonduri de investiţii a avut ocazia în săptămâna „Altfel” (1 – 5 Aprilie 2013) să întâlnească peste 600 de copii însoţiţi de profesori, învăţători sau părinţi interesaţi de „Fabuloasa lume a banilor”.

Printre aceştia a descoperit 104 viitori investitori, copii care au venit cu clasa sau cu părinţii şi au obţinut rezultate extraordinare pe extrasul de cont primit în urma vizitei expoziţiei de la Muzeul de Istorie din Bucureşti.

Consultă lista de mai jos şi vezi dacă nu eşti unul dintre câştigătorii concursului organizat de ERSTE Asset Management în săptămâna „Altfel” din cadrul expozitiei „Fabuloasa lume a banilor”.

În cazul în care eşti unul dintre viitorii investitori, nu uita că trebuie să vii împreună cu părintele tău la sediul ERSTE Asset Management din strada Uruguay nr. 14 din Bucureşti, în perioada 15 aprilie – 3 mai 2013. Documentele obligatorii cu care trebuie să te prezinţi sunt certificatul de naştere al copilului câştigător, actul de identitate al părintelui şi extrasul de cont primit la ieşirea din expoziţie.

Mulţumim părinţilor, profesorilor, învăţătorilor şi copiilor chibzuiţi care au făcut primii paşi alături de Erste Asset Management în lumea fondurilor de investiţii.

Fondul deschis de investitii BCR Expert este un fond de acţiuni, care poate investi minim 85% din bani în acţiuni, autorizat prin Decizia CNVM nr. 3215/2005, nr. Reg. CNVM CSC06FDIR/400024. Performanţele anterioare ale fondurilor nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune înainte de a investi în aceste fonduri! Prospectele de emisiune pot fi obţinute de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române SA şi de la sediul SAI ERSTE Asset Management SA. SAI ERSTE Asset Management SA, Str. Uruguay, nr. 14, sector 1, Bucureşti, telefon 0372.269.999; e-mail: office@erste-am.ro; www.erste-am.ro Decizia CNVM nr. 98/2009, nr. Reg. CNVM PJR05SAIR400028; Depozitar: BCR SA, Aviz CNVM nr. 27/2006, nr. Reg. CNVM PJR10/DEPR/400010.