14 Martie 2013, Bucureşti

Iată că performanţa obţinută de noi în mod constant continuă să fie apreciată şi în anul 2013 prin noi premii oferite fondurilor administrate de ERSTE Asset Management.

BCR Obligaţiuni a fost desemnat ca fiind cel mai performant fond de obligaţiuni şi instrumente cu venit fix, iar BCR Expert ca fiind cel mai performant fond de acţiuni, la Gala Fondurilor Mutuale organizată de Finmedia în data de 14 martie 2013.

Printre criteriile pe baza cărora au fost analizate şi premiate aceste fonduri au fost randamentul obţinut în ultimii ani şi evoluţia numărului de investitori.

Fondurile de investiţii administrate de noi au fost analizate de comisii formate din analişti financiari, cu legături puternice în piaţa fondurilor de investiţii, de companii de consultanţă şi de publicaţii de prestigiu şi ani la rând au fost premiate de nenumărate ori.

Vă reamintim performanţa obţinută de-a lungul anilor:

2009 - Romanian Asset Management Market Share Leadership Award , premiu acordat de către compania britanica de consultanţă în afaceri Frost & Sullivan în cadrul Galei "Best Practices Award 2009"

2010 - Performanţă în administrarea fondurilor de investiţii, premiu oferit de Finmedia la Gala Premiilor Revistei Piaţa Financiară

2011 - BCR Obligaţiuni premiat la categoria fonduri de obligaţiuni, premiu oferit la Gala Fondurilor de Investiţii

2011 - „Performanţă în fonduri de investiţii” , premiu oferit la Gala premiilor revistei "PIAŢA FINANCIARĂ”

2012 - "Leading Aquisition Adviser 2012", premiu oferit de publicaţia internaţională Aquisition

2012 - „Performanţă în administrarea de fonduri”, premiu oferit de Finmedia

Ne bucurăm că de-a lungul anilor am reuşit să oferim investitorilor noştri performanţă în administrarea banilor, iar aceasta a fost recunoscută atât la nivel naţional cât şi internaţional.

Pentru validarea celor spuse mai sus, puteţi accesa ultimele rapoarte privind evoluţia celor două fonduri de investiţii.