Fonduri de obligațiuni.

Fructele investiției tihnite

Ce este un fond de obligațiuni?

Fondurile de obligațiuni sunt potrivite pentru investițiile pe care te gândești să le folosești peste 2-3 ani.

Managerul de fond investește peste 80% din valoarea portofoliului în obligațiuni sau, mai bine zis, în instrumente financiare cu venit fix precum obligațiunile municipale, de stat sau corporative, dar și depozite bancare și alte instrumente financiare.

ERSTE LIQUIDITY RON (fostul ERSTE MONEY MARKET RON )

ERSTE LIQUIDITY RON (fostul ERSTE MONEY MARKET RON)

 

Daca îți depui banii într-un depozit bancar, economisești. Dacă îi plasezi în fondul feschis de investiţii ERSTE LIQUIDITY RON (fostul ERSTE MONEY MARKET RON), deja investești. 

ERSTE LIQUIDITY RON (fostul ERSTE MONEY MARKET RON) este un fond de obligaţiuni pe termen scurt, obiectivul acestuia constând în mobilizarea de resurse financiare, printr-o ofertă publică continuă de titluri de participare, în vederea efectuării de plasamente în instrumente financiare pe pieţele monetare şi de capital, în condiţiile unui grad redus spre mediu de risc.

Consultați notele legale privind riscul de la finalul paginii.

 

ERSTE BOND FLEXIBLE RON 

ESPA SELECT BOND DYNAMIC

Fondul deschis de investiții ERSTE BOND FLEXIBLE RON este un fond de obligaţiuni a cărui politică de investiţii urmărește diversificarea portofoliului pentru minimizarea riscurilor. Fondul investeste preponderent in obligatiuni, iar cel puţin 70% din activele sale au expunere pe moneda locală.  Nu inveștește în acţiuni. Alocarea strategică a portofoliului, din punct de vedere al localizării entitaților emitente, este de 80% în instrumente emise/oferite de entităţi înregistrate în România sau care au piaţa principală de listare România.

 

Consultați notele legale privind riscul de la finalul paginii..

Listă fonduri - fonduri de obligațiuni

Informații importante:

Puteți găsi mai multe informații și documente despre fondurile selectate, dacă dați click pe numele fondului în lista de mai sus.

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.

Te-ar mai putea interesa și:

Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI), înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile în limba română şi în limba engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române SA şi de la sediul SAI Erste Asset Management SA.