Fonduri mixte.

Îmblânzirea riscului

Ce este un fond mixt?

Fondurile mixte, cunoscute și ca multi-active sau diversificate, oferă celor cu resurse mai mici posibilitatea de a avea un portofoliu diversificat.

Aceste fonduri au o gamă variată de instrumente financiare și îi oferă managerului de fond mai multă libertate de mișcare. El are în vedere o gamă diversificată de instrumente financiare: de la acţiuni emise de principalele societăți tranzacționate la Bursă, la obligaţiuni şi instrumente de piață monetară.

ERSTE BALANCED RON 

ESPA STOCK BIOTEC

ERSTE BALANCED RON este un fond deschis de investiții multi-active echilibrat care oferă celor cu resurse mai mici posibilitatea de a avea un portofoliu diversificat. Fondul ERSTE BALANCED RON investește într-un portofoliu care conține de la instrumente de piață monetară, obligațiuni de diferite tipuri, până la acțiuni cu potențial mare de câștig. Prin combinarea diferitelor avantaje ale unor produse din cele mai diferite, poți să-ți minimizezi riscurile. Astfel, eventualele scăderi ale acțiunilor pot fi compensate de câștigul datorat depozitelor bancare și obligațiunilor care ocupă un procent mai mare din portofoliu.

Consultați notele legale privind riscul de la finalul paginii.

Listă fonduri - Fonduri mixte

Informații importante:

Puteți găsi mai multe informații și documente despre fondurile selectate, dacă dați click pe numele fondului în lista de mai sus.

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.

Te-ar mai putea interesa și:

Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI), înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile în limba română şi în limba engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române SA şi de la sediul SAI Erste Asset Management SA.