FATCA

Actul de conformitate referitor la impozitarea veniturilor din străinătate obţinute de persoanele aflate sub jurisdicţia Statelor Unite al Americii, emis de Guvernul Statelor Unite ale Americii.

Anunţ FATCA

Prin prezenta, Erste AM vă aduce la cunoştinţă faptul că aceasta, împreună cu fondurile deschise de investiţii administrate, îndeplinesc cerinţele (FATCA) - Actul de conformitate referitor la impozitarea veniturilor din străinătate obţinute de persoanele aflate sub jurisdicţia Statelor Unite al Americii, emis de Guvernul Statelor Unite ale Americii.

În sensul celor de mai sus, Erste AM s-a înregistrat pe portalul IRS – Autoritatea Fiscală U.S.A. – atât în nume propriu ca Instituţie Financiară Membră a grupului Erste Group Bank AG, cât şi în numele fondurilor de investiţii administrate, ca Sponsor.

GIIN (Numărul de Identificare Global) al Erste AM, ca Instituţie Financiară Membră este L99T2F.00054.ME.642.

GIIN (Numărul de Identificare Global) al Erste AM, ca Sponsor este J7K2RJ.00000.SP.642.

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.

Te-ar mai putea interesa și:

Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI), înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile în limba română şi în limba engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române SA şi de la sediul SAI Erste Asset Management SA.