Notă de Informare către Investitorii Fondurilor Deschise de Investiții (“FDI”) ERSTE Liquidity RON, ERSTE Bond Flexible RON, ERSTE Bond Flexible Romania EUR, ERSTE Balanced RON, ERSTE Equity Romania, ERSTE MIX PRUDENT RON, YOU INVEST Active EUR, ERSTE MIX PRUDENT EURO, administrate de S.A.I. Erste Asset Management S.A. (SAI Erste)

Ca urmare a noilor prevederi ale Codului Fiscal Român și ale reglementărilor secundare emise în acest sens privind reținerea la sursă a impozitului pe câștigul din transferul titlurilor de participare, ce vor intra în vigoare începând cu data de 01.01.2023, în vederea implementării acestora în sistemele informatice ale instituției noastre, Directoratul SAI Erste a hotărât că în data de 30 Decembrie 2022 nu se vor realiza operațiuni de subscriere și răscumpărare.

Operațiunile de subscriere și răscumpărare vor fi reluate începând cu data de 03 ianuarie 2023, pentru răscumpărări fiind aplicabilă impozitarea la sursă, conform prevederilor Codului Fiscal Român în vigoare începând cu data de 01.01.2023.

 

S.A.I. Erste Asset Management S.A.
Alina-Steluța Pică – Director Executiv
S.A.I. Erste Asset Management S.A., Bld. Aviatorilor Nr. 92, Sector 1, Bucureşti, telefon 0372.269.999, e-mail: office@erste-am.rowww.erste-am.ro