Fonduri de absolute return

Investiția ta flexibilă

Investiția ta flexibilă

Pentru a satisface nevoia de echilibru a investitorilor, am lansat gama de fonduri YOU INVEST cu portofolii flexibile de instrumente financiare, care se ajustează în funcție de evoluțiile pieței. Managerii de fond YOU INVEST investesc în obligațiuni, acțiuni, instrumente monetare și investiții alternative.

Pentru că obiectivul principal este să asigure echilibrul între risc și randamentul investiției, Managerul de Fond poate ajusta în limita alocării strategice investițiile în acţiuni şi alte instrumente financiare cu risc crescut atunci când consideră că acestea vor avea o evoluţie negativă.

YOU INVEST

Pentru a satisface nevoia de echilibru a investitorilor, am lansat gama de fonduri YOU INVEST cu portofolii flexibile de instrumente financiare, care se ajustează în funcție
de evoluțiile pieței.

Managerii de fond YOU INVEST investesc în obligațiuni, acțiuni, instrumente monetare și
investiții alternative (hedge funds, mărfuri și investiții derivate, investiții imobiliare, strategii de investiții pe bază de contracte futures).

 

Listă fonduri - YOU INVEST

Puteți regăsi detalii și documente despre fonduri dând click pe numele fondului în lista de mai jos.

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cum investesc?

Fonduri de obligațiuni

Fonduri mixte

Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale, înainte de a investi în acest fond. Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale sunt disponibile în limbile română și engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române S.A. şi de la sediul S.A.I. Erste Asset Management S.A.