Parteneriate

  • Biblioteca Erste AM
  • Fundația Romanian Business Leaders
  • Susținerea performanței din tenis

Biblioteca Erste AM

LBA

Biblioteca Erste AM – Editura Publica

Iniţiativele de educaţie financiară ale Erste AM au fost concretizate începând din anul 2011, prin susţinerea lansării de către Editura Publica a titlurilor de profil economic din Co-lecția de economie și colecția de investiții "Cărți mici, profituri mari".

Erste AM a susținut lansarea de către Editura Publica a numeroaselor titluri din colecția Victoria Books, o marcă înregistrată a editurii dedicată biografiilor unor personalităţi.

În anul 2017 a fost lansată Co-lecția de Știință. 

 

Co-lecţia de economie

Cărți mici, profituri mari 

Colecția Cărţi mici, profituri mari îşi propune să aducă în spaţiul public teme majore ale diverselor tipuri de investiţii pe care le oferă pieţele financiare, plecând de la cărţi de referinţă ale unor autori ce provin, predominant, dintre practicienii acestei industrii.

Biografii personalități din colecția Victoria Books

Victoria Books este o marcă înregistrată a editurii Publica dedicată biografiilor unor personalităţi.

Co-lecția de știință

O colecție dedicată celor mai interesante și importante idei științifice, descoperiri și inovații din lumea de azi. 

Romanian Business Leaders

GES

Fundația Romanian Business Leaders

Erste AM susține de la bun început Fundația Romanian Business Leaders. Fundația Romanian Business Leaders („RBL”) este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, înființată în iulie 2011. Obiectivul său este să dezvolte o platforma de acțiune și implicare socială pentru lideri din mediul privat. Scopul ultim este ca România să devină o țară mai bună pentru business-ul responsabil și, în felul acesta, pentru toți românii. RBL este parte activa din Coaliția pentru Dezvoltarea României, cea mai importantă organizație de reprezentare a intereselor sectorului privat din România. Pentru detalii privind proiectele RBL, puteți vizita site-ul www.rbls.ro sau pagina de Facebook Fundația Romanian Business Leaders.

În prima parte a anului 2017 a avut loc RBL Summit 2017 cu tema „We are here! What’s next?”, eveniment susținut de Erste AM.  Erste AM sprijină RBL Summit începând cu ediția 2012, pentru că împărtășim credința în România și în aceleași valori.
Am ales să fim parte a comunității de oameni activi și pricepuți, alături de care ne place să construim, responsabil, viitorul. Dacă doriți să aflați cum a fost la ediția de anul acesta, vă invităm să vizitați site-ul www.summit.rbls.ro.

Unul dintre proiectele Fundației care a luat naștere în cadrul Summit-ului (ediția din 2015) și susținut anul acesta de Erste AM este Proiectul MERITO, care își propune creșterea aprecierii publice pentru meseria de profesor.

Erste AM sprijină proiectul MERITO al comunității RBL, pentru că împărtășim credința în România și rolul esențial al educației, în creșterea sănătoasă a nației. Am ales să fim parte a comunității educatorilor dăruiți cu har și harnici în cultivarea tinerilor români, alături de care ne place să construim, responsabil, viitorul.
Mai multe detalii despre proiectul MERITO puteți găsi pe www.proiectulmerito.ro sau pe pagina de Facebook Proiectul Merito.

Susținerea performanței din tenis

“Ne bucurăm să fim alături de sportul alb şi de aceşti oameni pasionaţi din tenis. SAI Erste Asset Management SA oferă servicii complete de administrare a investiţiilor de care aţi putea avea nevoie.”

Dragoş Neacşu, Preşedinte/Director General Erste Asset Management.

Erste AM a susţinut performanţa din tenis din anul 2010, sponsorizând trei ani la rând competiţiile Tenis10. Dorim să îi ajutăm pe micii performeri în tenis să deprindă devreme bazele unei educații financiare sănătoase, astfel încât toți participanții la turneele Tenis10 desfășurate anii trecuţi sub sigla noastră au primit, alături de alte cadouri şi surprize, primul lor activ financiar, o subscriere făcută de noi în numele lor, pentru 100 RON în fondul de acțiuni ERSTE Equity Romania. În edițiile Tenis10 la care Erste AM a fost partener, competiţiile au fost desfășurate în zeci de cluburi din peste 20 de orașe din întreaga ţară (București, Arad, Ploieşti, Craiova, Galați, Botoșani, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Mamaia, Sibiu, Pitești, Brașov, Buzău), sub egida Federației Române de Tenis şi au avut la bază regulamentul Federației Internaționale de Tenis, standardul în domeniu.

În anul 2013, Erste AM a încheiat un parteneriat pe patru ani cu Federaţia Română de Tenis.

Erste AM a premiat, cu exemplare din cărțile publicate in parteneriat cu editura Publica și reviste "Treizecizero pe curat", primul produs tipărit treizecizero.ro, căștigători ai unor competiții de tenis naționale
și internaționale organizate de Federația Română de Tenis și Tennis Europe, alături de antrenorii sportivilor și arbitrii de turneu, oficialii FRT.

DAIWA

Susținerea Asociației „Lideri în Mișcare”, publisherul site-urilor www.treizecizero.ro și www.lead.ro

Întâi a fost www.treizecizero.ro: lansat în 13 ianuarie 2012, site-ul de tenis care și-a obișnuit cititorii cu articole de calitate, idei originale, design modern și o abordare diferită a conținutului.

Sprijinit de Erste AM în calitate de „prieten fondator”, publisherul Treizecizero.ro, Asociația „Lideri în mișcare”, lansează în 3 decembrie 2015 www.lead.ro, un site de
sport pentru 2020, pentru noua era în care a intrat jurnalismul digital și pentru noua generație de consumatori de sport. Pentru că avem curajul să privim în față și să spunem tranșant că e timpul pentru un salt mental și de atitudine. E momentul pentru o schimbare fundamentală și susținută. Și pentru o gură de aer proaspăt.

Te-ar mai putea interesa și