Despre noi

Erste Asset Management administrează un capital de aproximativ 7 miliarde de lei, în fonduri de investiţii deschise oricărei persoane. Echipa Erste AM, compusă exclusiv din experți români de anvergură, este membră Erste Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Echipa Erste AM este condusă de Dragoş Neacşu, cu o experienţă de peste 20 de ani în industria financiară din România şi internaţională, ocupând poziţii de conducere în instituţii de prestigiu precum Ministerul de Finanţe, Bursa de Valori Bucureşti, companii de brokeraj, asset management şi consultanţă.

Având o experiență îndelungată în administrarea fondurilor la o scară globală, Erste AM a devenit în doar câțiva ani lider pe piața Fondurilor Deschise de investiții din România și a câștigat încrederea celui mai mare număr de investitori români.

Conducerea

 

Dragoş NEACŞU
Preşedinte al Directoratului/Director General (CEO)

 

Este responsabil cu conducerea strategică, stabilirea obiectivelor organizaţionale şi a priorităţilor, revizuirea şi evaluarea evoluţiei activităţii şi de asigurarea mijloacelor pentru atingerea obiectivelor de performanţă.

Heinz Bednar

Alina PICA
Director Executiv

 

Alina PICA supraveghează activitatea legală si de conformitate, activitatea financiară și de operațiuni, riscul operațional, precum și componenta de project management.

Winfried Buchbauer

A.J.A. Janmaat
Director Executiv

 

Raportează şi coordonează proiectele companiei în conformitate cu strategia grupului.

Christian Schön

Soluții de investiții

Oferim următoarele tipuri de fonduri de investiţii:

  • Fonduri de obligaţiuni
  • Fonduri mixte
  • Fonduri de acţiuni
  • Fonduri de absolute return

Contactează-ne

Ai întrebări sau dorești mai multe informații?

Un expert Erste Asset Management este bucuros să îți răspundă.

Te-ar putea interesa și: