Departamente

Te invităm să analizezi departamentele din cadrul Erste AM. Analizează și caută o poziție în echipa noastră care ți s-ar potrivi. 

Departamentul de investiții

Departamentul de investiții analizează oportunităţilor investiţionale şi plasarea activelor în conformitate cu prospectele de emisiune ale fondurilor si contractele de portofoliu individual.

Compartimentul de administrare a riscului 

Compartimentul de administrare a riscului are următoarele atribuții: administrarea riscului, asigură implementarea și monitorizează permanent modul de calcul al performanței fondurilor administrate prevazut de reglementările aplicabile.

Departamentul Financiar și Operațiuni 

Acest departament este structurat astfel:

  • Compartimentul contabilitate, cu atribuții financiar-contabile și de HR
  • Compartimentul operațiuni și calcul active, cu atribuții de operațiuni și IT

Departamentul vânzări și marketing 

Departamentul de vânzări și marketing are ca principale atribuții activitatea de vânzare, de marketing și activități suport prin care oferă suport forței de vânzare.

Compartimentul de Control Intern 

Compartimentul de control intern este responsabil cu supravegherea respectării de către societate şi personalul acesteia a legislaţiei în vigoare incidente pieţei de capital, precum şi a reglementărilor interne.

Reprezentantul compartimentului de control intern va fi autorizat de Autoritate şi va respecta condiţiile prevăzute de reglementările  emise de aceasta. 

Te-ar mai putea interesa și

Competențe de bază

Premii

Soluții de investiții

Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale, înainte de a investi în acest fond. Prospectul de emisiune şi Documentul cu informații esențiale sunt disponibile în limbile română și engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române S.A. şi de la sediul S.A.I. Erste Asset Management S.A.