Mutaţi-vă împreună!

Părinţi sâcâitori, rude sau proprietari curioşi, vecini sau colegi de cameră gălăgioşi. Există o mulţime de motive pentru care să îţi doreşti să te muţi în apartamentul tău. Investeşte într-un fond de investiţii şi fă-ţi curaj să te muţi în propria casă mai devreme.

 

Fondurile de investiţii pot da o valoare mai mare banilor tăi. În plus, sunt mai flexibile şi ușor de adaptat nevoilor tale. Şi asta nu e tot! Te invităm să urmărești care sunt principalele motive pentru care merită să iei în calcul fondurile de investiţii!

 

Sumele mici sunt binevenite

 

Mulţi oameni cred că investiţiile în fonduri de investiţii presupun foarte mulţi bani. Nici pe departe. Poţi să începi cu suma minimă de 100 RON. Mai mult de 110.000 de români, de la familii sau studenţi, la cupluri de tineri sau antreprenori, au ales deja această cale.

 

Depui sau retragi bani ori de câte ori ai nevoie. E simplu! Dacă vrei să faci rost de lichidităţi repede, trebuie să vinzi titlurile de participare sau doar o parte din ele. Datorită volumului mare de active pe care le are un fond de investiţii, putem răspunde prompt la cerinţele tale. În plus, nu există termene obligatorii.

 

Investești doar atunci când poţi

 

Cu fondurile noastre de investiţii poţi să investești atât cât îţi permiţi: uneori mai mult, alteori mai puţin. Iar dacă există momente în care nu poţi să pui nimic deoparte, nu-i nicio problemă, pentru că nu te condiţionăm. Începe să faci economii, indiferent că investiţiile tale sunt periodice sau nu!

 

Ce se întâmplă cu banii tăi?

 

Vrei cu siguranţă să știi ce se întâmplă cu banii tăi, odată ce începi să investești într-unul dintre fondurile de investiţii. Ei sunt administraţi de o echipă de profesioniști cu o experienţă vastă. Pentru că aceasta este profesia lor, ei pot să analizeze, să se informeze şi să se implice mai mult decât un amator care poate face asta doar în timpul liber.

 

Cum începi să investești în fonduri?

 

1. Mergi la orice sucursală BCR. Adresează-te unui consilier pentru clienţi! El îţi va deschide un cont, astfel încât tu să poţi începe să investești.

 

2. Stabilește care sunt obiectivele tale. Pentru ce vrei să strângi bani? Educaţia copiilor tăi, o nouă mobilă, o rezervă de bani pentru cheltuieli neprevăzute? Cauţi conservarea capitalului sau posibile câștiguri mari? Nu este greu să găsești fondul de investiţii potrivit. Trebuie doar să estimezi bine cât timp mai ai la dispoziţie până în momentul în care vei avea nevoie de bani. Suma de care ai nevoie şi perioada în care investești sunt factori importanţi de care trebuie să ţii cont atunci când alegi unul dintre fondurile de investiţii.