Începe cu sume mici

 

Micuţei Oana îi place să aibă grijă de animale, în timp ce Mihnea visează să devină pilot. Ştim că îţi doreşti tot ce-i mai bun pentru copiii tăi, iar asta înseamnă costuri suplimentare pentru educaţia lor, de aceea îţi propunem să construieşti o rezervă de bani cu ajutorul fondurilor de investiţii. Cu cât te apuci mai devreme să pui ceva deoparte, cu atât mai repede le poţi finanţa o educaţie bună.

 

Mulţi oameni cred că investiţiile în fonduri de investiţii presupun foarte mulţi bani. Nici pe departe. Poţi să începi cu suma minimă de 100 RON. Mai mult de 110.000 de români, de la familii sau studenţi, la cupluri de tineri sau antreprenori, au ales deja această cale.

 

Ai oricând acces la banii tăi

 

Depui sau retragi bani ori de câte ori ai nevoie. E simplu! Dacă vrei să faci rost de lichidităţi repede, trebuie să vinzi titlurile de participare sau doar o parte din ele. Datorită volumului mare de active pe care le are un fond de investiţii, putem răspunde prompt la cerinţele tale. În plus, nu există termene obligatorii.

 

Cu fondurile noastre de investiţii poţi să investești atât cât îţi permiţi: uneori mai mult, alteori mai puţin. Iar dacă există momente în care nu poţi să pui nimic deoparte, nu-i nicio problemă, pentru că nu te condiţionăm. Începe să faci economii, indiferent că investiţiile tale sunt periodice sau nu!

 

Cum începi să investești în fonduri?

 

1. Mergi la orice sucursală BCR. Adresează-te unui consilier pentru clienţi! El îţi va deschide un cont, astfel încât tu să poţi începe să investești.

 

2. Stabilește care sunt obiectivele tale. Pentru ce vrei să strângi bani? Educaţia copiilor tăi, o nouă mobilă, o rezervă de bani pentru cheltuieli neprevăzute? Cauţi conservarea capitalului sau posibile câștiguri mari? Nu este greu să găsești fondul de investiţii potrivit. Trebuie doar să estimezi bine cât timp mai ai la dispoziţie până în momentul în care vei avea nevoie de bani. Suma de care ai nevoie şi perioada în care investești sunt factori importanţi de care trebuie să ţii cont atunci când alegi unul dintre fondurile de investiţii.