Premii 2014

Austria: 
În cadrul Galei Lipper Fund Awards 2014, fondul ESPA STOCK EUROPE-PROPERTY a câştigat premiul la categoria „Fonduri imobiliare din Europa”, datorită performanţei deosebite înregistrată în perioada analizată (în acest caz, zece ani).

Cehia: 
Subsidiara EAM - Investicni Spolecnost Ceske Sporitelny (ISCS) a câştigat premiul la categoria „Societăţi de Administrare a Investiţiilor în 2014”, competiţie organizată de World Finance, revista independentă bilunară a industriei financiare.

Ungaria:

Privátbankár.hu - unul dintre cele mai mari portaluri de economie şi finanţe din Ungaria a adus pentru EAM Erste Alapkezelő premiul pentru „Cea mai dinamică creştere a anului pentru un administrator de fonduri ", precum şi menţiuni la categoriile „Cel mai promiţător fond deschis de obligaţiuni al anului”, „Fonduri mixte” şi „Fondurile imobiliare ale anului”. În plus, Erste Alapkezelő s-a clasat pe locul doi şi trei şi la alte categorii.

România:

În luna aprilie 2014, trei dintre fondurile administrate de Erste Asset Management România au primit premii în cadrul Galei Fondurilor Mutuale organizată de Finmedia: Erste Money Market RON la categoria „Fonduri de piaţă monetară”, Erste Bond Flexible RON la categoria „Fonduri de obligaţiuni” şi Erste Equity Romania la categoria „Fonduri de acţiuni”.