imagePremii
2012

România: ERSTE Asset Management a fost premiată al 3-lea an consecutiv pentru „Performanţă în administrarea de fonduri”, în cadrul Galei Premiilor Piaţa Financiară, eveniment organizat de Finmedia în data de 11 decembrie 2012, la sediul BNR.Premiul a fost oferit ca urmare a promovării constante a pieţei fondurilor de investiţii din România , pentru contribuţia la alinierea acesteia  la standardele europene în domeniu  dar şi pentru pionierate cum ar fi crearea primului megafond din România, cu active de peste un miliard de USD.

ERSTE-SPARINVEST câştigă locul doi la categoria "Cele mai bune investiţii în obligaţiuni", premiu acordat de "Morningstar Fund Awards" în Germania, iar în Austria câştigă locul trei.

În cadrul Lipper Funds Awards 5/3/10 ani ERSTE-SPARINVEST este premiată la categoria "Cel mai bun fond de obligaţiuni din zona euro" din Germania. În cadrul aceleaşi competiţii, ERSTE- SPARINVEST câştigă premiul la categoria  „Cel mai bun fond de obligaţiuni pentru pieţe emergente din Europa".

ERSTE-SPARINVEST este premiată de către Österreichischen Fondspreis la categoria investiţii cu responsabilitate socială (5 ani).