imagePremii
2011

Ringturm KAG a fost premiată pentru RT VIF Versicherung International Fonds (Fonduri Internaţionale de Asigurări)  T la categoria „Best Sector Equity Financial Service Fund“ în cadrul Morningstar Awards Austria 2011.

RT Active Global Trend T aparţinând Ringturm KAG a fost premiat la Österreichischen Fonds Preis (Premiile fondurilor austriece), la categoria „Fond de fonduri mixt “ (univers global, 5 ani, administrat activ).

România: Finmedia organizează "The Investment Funds Awards",  iar cu această ocazie este celebrat primul mare succes al SAI ERSTE Asset Management: BCR MONETAR, care câştigă premiul la categoria fonduri monetare, în timp ce ERSTE Bond Flexible RON (fost BCR OBLIGAŢIUNI) câştigă premiul la categoria fonduri de obligaţiuni.

În cadrul premiilor Morning Star Best Fund House 2011, Erste Asset Management GmbH este premiată la categoria „Cele mai bune investiţii în obligaţiuni“.În cadrul EURO Fund Awards 03/05/10, ERSTE-SPARINVEST câştigă în Germania premiul la categoria "cel mai bun fond monetar din Germania". La categoria „Pieţe emergente”, Lipper Fund Awards acordă ERSTE-SPARINVEST premiul pentru „Cel mai bun fond de obligaţiuni pentru pieţe emergente din Europa” (10 ani). În plus, ERSTE- SPARINVEST figurează în top 5 administratori de fonduri din Austria şi Germania stabilit de Feri EuroRating Awards (5 ani).

Pentru al optulea an consecutiv, Camera de Comerţ din Croaţia a acordat premiul „Golden Unit Share”. La finalul competiţiei, Erste Invest este premiat la categoria „Cea mai bună societate de administrare a investiţiilor ". De asemenea, fondul Erste Money Fund administrat de Erste Invest este premiat la categoria fonduri monetare.

România: Cu ocazia acordării premiilor "Piaţa Financiară", SAI ERSTE Asset Management primeşte premiul pentru "un jucător de piaţă recunoscut, un contribuitor activ la procesul legislativ şi lider de piaţă". Acest premiu se acordă pentru performanţa obţinută în administrarea investiţiilor.

În Slovacia, SPORO Bond Fund câştigă premiul la categoria  „Cel mai bun fond din Slovacia în 2011” pentru fondul cu cel mai bun Indicator risc/randament dintre toate fondurile de obligaţiuni nominalizate.