imageSusţinerea performanţei în tenis

“Ne bucurăm să fim alături de sportul alb şi de aceşti oameni pasionaţi din tenis. SAI Erste Asset Management SA oferă servicii  complete de administrare a investiţiilor de care aţi putea avea nevoie.”

Dragoş Neacşu, Preşedinte/Director General Erste Asset Management.

SAI ERSTE Asset Management SA a susţinut performanţa din tenis din anul 2010, sponsorizând trei ani la rând competiţiile Tenis10. 

Dorim să îi ajutăm pe micii performeri în tenis să deprindă devreme bazele unei educații financiare sănătoase, astfel încât toți participanții la turneele Tenis10 desfășurate anii trecuţi sub sigla noastră au primit, alături de alte cadouri şi surprize, primul lor activ financiar, o subscriere făcută de noi în numele lor, pentru 100 RON în fondul de acțiuni ERSTE Equity Romania (fost BCR Expert).

În edițiile Tenis10 la care ERSTE Asset Management a fost partener, competiţiile au fost desfășurate în zeci de cluburi din peste 20 de orașe din întreaga ţară (București, Arad, Ploieşti, Craiova, Galați, Botoșani, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Mamaia, Sibiu, Pitești, Brașov, Buzău), sub egida Federației Române de Tenis şi au avut la bază regulamentul Federației Internaționale de Tenis, standardul în domeniu.

În anul 2013, ERSTE Asset Management a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Federaţia Română de Tenis.

 

SAI ERSTE Asset Management SA, alături de Federaţia Română de Tenis şi Universitatea Naţională de Arte anunţă lansarea concursului "Arta pentru campionii din tenis" 2013. 

Mecanismul concursului constă în crearea unor lucrări originale de design şi creaţie a unui trofeu şi a unei medalii, obiecte care vor fi utilizate de către Federaţia Română de Tenis pentru premierea campionilor din tenis.

Campania se adresează studenţilor şi masteranzilor Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, secţiunea sculptură, din anul universitar 2013-2014 , cetăţeni europeni, cu domiciliul de reşedinţă, chiar şi temporară, în România şi care acceptă condiţiile Regulamentului Oficial.

Lucrările pot fi înscrise în concurs în data de 10 decembrie 2013, între orele 9.00 şi 18.00,  la sediul Universităţii Naţionale de Arte din strada General Budişteanu nr. 19, Bucureşti, România, când vor fi prezentate juriului.

Organizatorii oferă 2 premii constând fiecare din:

 1. Materializarea lucrării căştigătoare spre a fi oferită ca premiu câştigătorilor campionatelor de tenis organizate de Federaţia Română de Tenis  şi
 2. O investiţie pe numele câştigătorului în titluri de participare ERSTE Money Market RON (fost ERSTE Monetar), fond de investiţii administrat de ERSTE Asset Management, în funcţie de categoria în care a  fost înscrisă lucrarea câştigătoare:
  1. Premiul pentru „trofeu”: titluri de participare în valoare de 4.400 RON
  2. Premiul pentru „medalie”: titluri de participare în valoare de 2.200 RON

Toate detaliile acestui concurs sunt menţionate în Regulamentul Oficial.

 

Concursul "Artă pentru campionii din tenis 2013" începe  în data de 11 noiembrie 2013 în cadrul Universităţii Naţionale de Arte, conform următorului calendar:

 • Anunţarea concursului: 11 noiembrie 2013.
 • Înscrierea participantilor în concurs şi prezentarea lucrărilor către comisie: 10 decembrie 2013
 • Analiza, publicarea lucrărilor şi anunţarea căştigătorilor: 11-12 decembrie 2013
 • Premierea căştigătorilor: pănă cel târziu în data de 30 decembrie 2013

 

În data de 10 decembrie 2013 a avut loc jurizarea concurenţilor, care au prezentat lucrări originale de design şi creaţie pentru trofee şi medalii, modele care vor fi oferite ulterior de  Federaţia Romănă de Tenis tuturor campionilor din tenis.

 • La categoria “trofeu” căştigătorul este Untilov Adriana, Facultatea de Arte Plastice, Specializarea Sculptură, anul III. Câştigătorul va fi premiat de către ERSTE Asset Management cu titluri de participare ERSTE Money Market RON  în valoare de 4.400 RON

 • La categoria “medalie” castigatorul este Hotescu Alexandru-Mihai, Facultatea de Arte Plastice, Specializarea Master Sculptura, anul I. Castigatorul va fi premiat de catre ERSTE Asset Management cu titluri de participare ERSTE Money Market RON  în valoare de 2.200 RON

Felicitări căştigătorilor şi tuturor participanţilor!