imageCompania

Erste Asset Management Holding

Erste Asset Management (Erste AM) este responsabilă de coordonarea şi desfăşurarea activităţilor de administrare a investiţiilor din cadrul Grupului Erste. Administrăm active în valoare de aproximativ 58,7 miliarde euro (30.06.2017) în locaţiile noastre din Austria, Germania, Croaţia, România,  Slovacia, Cehia şi Ungaria.

 

O structură solidă şi o bună cunoaştere a specificului local

Societatea noastră combină buna cunoaştere a specificului  local cu forţa reprezentată de grupul internaţional din care face parte. Faptul că suntem o subsidiară deţinută în totalitate de Grupul Erste ne conferă o structură solidă şi stabilă. Cu 16,2 milioane de clienţi, Grupul Erste este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est, o regiune de maximum interes pentru noi.

Clienţi: persoane fizice şi persoane juridice

SAI ERSTE Asset Management SA oferă servicii atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice. Persoanele fizice pot accesa produsele şi serviciile EAM in primul rând prin intermediul reţelei de sucursale aparţinând Băncii Comerciale Române cât şi EAM, iar clienţii persoane juridice pot apela la Echipa EAM dedicată persoanelor juridice sau la departamentele de Private Banking din cadrul Grupului Erste.

O gamă variată de produse

Societatea noastră oferă servicii complete de administrare a investiţiilor de care aţi putea avea nevoie, indiferent că este vorba despre fonduri sau portofolii de investiţii. Fondurile de investiţii administrate de noi sunt prezente atât pe pieţele din Europa Centrală şi de Est cât şi la nivel internaţional.

SAI Erste Asset Management SA, societate de administrare a investițiilor, a fost fondată la sfârşitul anului 2008, în Bucureşti, România şi este membră a Grupului Erste Asset Management GmbH. La începutul anului 2009, a preluat integral în administrare fondurile deschise şi portofoliile individuale de investiţii de la SAI BCR Asset Management SA, subsidiară a Grupului BCR-ERSTE.

Oferta noastră de produse şi servicii include:

  • O gama diversificată de produse pentru clienţii persoane fizice care intenţionează să investească în fonduri de investiţii
  • Soluţii de investiţii pentru clienţii instituţionali (fonduri de investiţii şi conturi individuale de investiţii)
  • Administrarea fondurilor de investiţii: fonduri monetare, de obligaţiuni, diversificate, de acţiuni şi fonduri de fonduri
  • Administrarea portofoliilor individuale de investiţii

 

Link-uri: