Cariere

Erste Asset Management GmbH (Erste AM) coordonează şi desfăşoară toate activităţile de administrare a investiţiilor din cadrul Erste Group.

 

Cu peste 300 de angajaţi în şapte locaţii din Europa şi cu aproximativ 58,7 miliarde de euro în administrare, suntem o organizaţie flexibilă, caracterizată prin eficientă şi dinamică. Structura organizaţională simplă permite angajaţilor mult spaţiu pentru dezvoltare personală şi iniţiativă.

 

Datorită prezenţei în opt ţări din Europa Centrală şi de Est şi extinderii reţelei de distribuţie în zece ţări europene, Erste Asset Management este platforma ideală pentru desfăşurarea de operaţiuni trans-frontaliere. Caracterul internaţional al societăţii este demonstrat şi de structura personalului: angajaţii noştri provin din 18 ţări diferite.

 

Suntem angajaţi în dezvoltarea unei culturi organizaţionale deschise, bazată pe comunicare directă, în care feedback-ul şi susţinerea joacă un rol important, iar angajaţii noştri beneficiază de programe de dezvoltare profesională continuă prin intermediul unor cursuri de pregătire interne şi externe.